keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Karhut- Steelers parhaat palat 18.1.2014



Oon käynyt säännöllisesti seuraamassa Porin naisten pelejä jo vuodesta 2007.
Tarina on itseasiassa aika hauska, nimittäin oon tutustunut biologiseen isääni tuolloin ja salibandyn seuraamisesta tulikin meille yhteinen harrastus. Minun puolelta siksi, että olen harrastanut sitä koko
pienen ikäni. Aluksi pelasin SuodU:ssa (Suodenniemen Urheilijat), jonka nimen alla myös loistavat juoksija sisarukset Johanna  ja Jenniina Halkoaho urheilivat. Vuonna 2005 muutin Poriin ja siirryin pelaamaan FBT Karhuihin. En ehtinyt pelaamaan paria kautta kauempaa, kun teininä oli teinien menot ;) Mun biologinen isäkin on harrastanut salibandya, niin oli edes jotakin yhteistä tekemistä. Siinä samalla sitten selvisi, että isäni biologinen äiti, jota hän ei ollut nähnyt neljäänkymmeneen vuoteen oli järjestyksenvalvojana ja sitä kautta tutustuin sitten biologiseen mummuuni ja pääsimme myös peleihin ilmaiseksi.

Sitten tutustuin puolisooni, joka yllättäen myös on harrastanut salibandya GamTe:ssa (Nyk. PSS)  Porvoossa asuessaan, joten tästähän on tullut jo perheperinne, että käydään pelejä seuraamassa ja nykyäänn kuvailemassa. Juttelin joukkueen LOISTAVAN maalivahdin kanssa ja hän pyysikin, että jos jatkossa jaksaisimme kuvailla pätkiä ja tehdä koosteita heidän peleistään. Mahtia!

Mä tässä joku päivä jo kaipailin takaisin kentälle ja tuo maalivahti jonka kanssa juttelin olikin sitä mieltä, että eikun maila käteen ja ens kaudella naisten 2.divariin läpsimään. Noh..kyllähän se kiinnostais, mutta ensi syksyn ajatteleminenkin on jo liian kaukainen ajatus ja olisiko musta käymään harkoissa monta kertaa viikossa ja matkustelemaan joukkueen kanssa ympäri Suomen maata. Toistaiseksi siis pysytään kameran tällä puolella ja koitetaan kannustaa joukkuettamme!

Ensi kaudeksi olisikin tarkoitus hommata järkkäri ja videokamera, jotta kuvien laatu olisi hieman parempi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti