maanantai 24. maaliskuuta 2014

KingiTuo pieni karvainen pikkuperkele vei sydämeni 27.12.2012, jolloin se muutti uuteen kotiinsa, meille!

Oikeastaan alunperin tämä koiranhankinta tapahtui niin, että olimme puolisoni kanssa keskustelleet, että voisimme ehkä jossain vaiheessa ottaa koiran ja pääsimme keskustelussa niinkin pitkälle, että rupesimme miettimään rotua.

Se oli selvää, että isoa koiraa emme halunneet, koska mielestäni isot koirat eivät kuulu kaupunkiin (tämä on vain mun mielipide), emmekä pystyisi tarjoamaan isolle koiralle sellaisia puitteita kuin se mielestäni tarvitsisi. Jostain kumman syystä päädyimme Kääpiöpinseriin, joka nimenomaan tarvitsee paljon aktiviteettejä, mutta päivääkään ei olla kaduttu...Tai noh..ehkä kerran :D 

Ja sekin kerta taisi olla tämä yllätys -.-

Niin kuin jo rotumääritelmästä selviää, Kääpiöpinseri on eloisa, temperamentinen, hellyydenkipeä ja varsin itsepäinen. Ja kyllä, kyllä kuulostaa tutulta. Kaikesta tuosta itsepäisyydestä huolimatta mikään ei oo niin mahtavaa, kun huomata että saa koiran toimimaan niin kuin itse haluaa. Välillä musta tuntuu, että Kingi on enemmän kuin koira ja niinhän se oikeastaan on, se on mun paras ystäväni.
Kingi on opettanut mulle ihan älyttömästi koiran koulutuksesta, vaikka vaiheessahan tässä vielä noiden piskien kanssa ollaan ja aina voi oppia paremmaksi kasvattajaksi/kouluttajaksi.


Välillä tuntuu ettei Kingi mikään koira ole vaan pikkuinen vaava joka tarvii paljon huomioo <3Ja sitten tuli vielä Ransu, josta tuli ehdottomasti Kingin paras kaveri ja pikkuveli (vaikka onkin hieman vanhempi)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti