lauantai 18. tammikuuta 2014

17.01.14


Perjantai 17.1

Aamu alkoi, kun Riikka koputti oveen ja tuli potkimaan meitä ylös sängystä. Meillä kun tuo unirytmi on aikalailla päälaellaan (tosin onko sillä niin väliä näin työttömänä).
Riikka laitto sumpit kiehumaan ja ruokki pojat, joten mammat sai vaan heräillä hetkisen aikaa.

Sitten lähdettiinkin shoppailemaan. Ensin kirppikselle, josta me löydettiin molempien kummilapsille kaikkea ihanaa <3 Joel ja Nooa sai ison läjän fudis-kortteja, kun niitä keräävät ja Torresin pelipaidan.Venla taasen sai kaiken näköistä kirjaa, vaatetta sun muuta härpäkettä. Suvi osti myös Venlan äidille( Suvin parhaalle ystävälle) syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Alkoon.


Tässä vähän härpäkkeitä Ouluun

On niin kiva ostaa niille kaikkea, kun tietää että lapsien vanhemmat arvostaa, vanhaa kunnon ”ajatus on tärkein” periaatetta. Ei tarvitse olla monen sadan euron uusia leluja, vaan vanhat ja käytetyt kelpaa yhtä hyvin :) 

Ollaan päätetty myös ruveta keräämään Suvin sisaruksen lapsille (tai noh, vielä on vasta yksi, mutta toinen tuloillaan) ja kaikille muillekin vieraileville kakaroille lelukoria, missä olisi sitten kaikkia leluja millä muksut voivat meillä ollessaan leikkiä ja puuhastella, meillä kun ainoastaan on koirien leluja ja ne eivät oike lasten leikkeihin sovellu. Saatiin tuohon koriin jo kerättyä ihana My Little Pony, tosin en tiedä toimiiko se niinkuin pitäisi, mutta kyllä mä oisin lapsena ollut onnellinen sellaisesta vaikka ei ääntä lähtiskään ;)Loppuilta menikin sitten Jarnon kanssa pelaillessa, saunottiin ja juotiin muutama olut. Laitettiin myös oikeen takkatuli ja fiilisteltiin. Ihana että on tuo takka, niin säästää sähkökuluistakin kovilla pakkasilla.Tänään lähdetään urheilutalolle katsomaan Karhunaisten voittoa (ainakin toivottavasti) ja huomenna sama homma, joten ohjelmaa riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti