keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ei ihan putkeen oo mennyt viime viikkokaan.

Perjantaina 22.11 Käytiin kattomassa Kummanki kaa ja mukana Vesa, näytelmä. Mukana oli Suvi, Riikka, mun työkaveri ja sen kaveri, Meillä oli ihan älyttömän hauska ilta (en muista koska ois ollu noin hauskaa). Syötiin Amarillossa, pelattiin Aliasta ja tietty toi juomapuoli oli kokoajan kunnossa, niin tulipahan siinä pelattua hieman Blackjackia. Amarillosta lähdettiin PK:een ja siihen se muisti oikeastaan katkeaakin. Saatiin Heli Sutelan, Minna Koskelan ja Ilkka Merivaaran nimmarit
Kotimatkalla on tapahtunut muutama pikku pikku kaatuminen, niin että mun ruumiissa ei ole kohtaa, jossa ei olisi mustelmia tai mikä ei olis kipee. Ja naama tietty verillä. Siitä seuras sitten viikon saikku, että semmonen ilta. 


Ja tästä pari kuvaa illasta:
Tässä on mun elämäni naiset <3
Pari lasia viiniä ja sitten menun kimppuun


Mihis ne merkit katos?


Aamulla tosiaan ihmettelin miks paikat on niin kipeet, mutta sehän selvis, että neliveto päällä on kotiin tultu...

Ja tässä nää sotavammat
Seuraavana päivänä äiti sitten soittaa mulle, että mummula palaa ja siellä on nyt palomiehet sammuttelemassa paloa ja että ilmotellaan huomenna lisää. Noh, kun huominen tuli niin soitin äidille ja kyselin tilannetta. Onnekseni sain kuulla, että vain pesuhuone oli tuhoutunut. Tosin siellä oltiin jouduttu leikkaan katto auki moottorisahalla yms. Palo oli lähtenyt vanhasta pesukoneesta, mutta onneks huomattiin tarpeeks ajoissa, ettei ehtinyt koko asunto tuhoutuun tai siskon perheelle käymään jotain.

2 kommenttia: