keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Onnellista elämää odotellessa
Taas on ollut monta huonoa päivää itsekullakin ja kaikki on menny ihan perseelleen. Ollaan rahallisesti todella kusessa ja joka sentin joutuu laskemaan tarkasti. Kiitos vuokranantaja joka laskutit reilu 2000€ meillä. Vesimittarista ja muista on lappu, että kun muutetaan niin hän joko maksaa meille vesimittarin tai sitten me pyydetään porin veden äijät irrottamaan se ja viedään sitten uuteen asuntoon :D hyvin yksinkertaista. Me ollaan asuttu tässä asunnossa melkein vuosi ja meillä molemmilla on kokoajan ollut tunne, että ikään kuin olis jossai motellissa jossa kokoajan vuokranantaja käy tekemässä tai hakemassa jotain ja jos ei sitä niin hän kyselee whatsappissa keskellä yötä että onko vuokra jo maksettu. Sitten oli se koiraepisodi, kun meidän kotiin tunkeuduttiin ja koira usutettiin mun kimppuun. Sekin on semmonen joka varmasti vaikuttaa siihen että halutaan pois täältä levottomalta alueelta. 

Tänään on puolestaan ollut hyvä päivä. J, joka on meillä ns. alivuokralaisena sai rahaa ja osti ruokaa meille ja kissoille ja antoi ns. kuukausirahaa :D säälittävää, mutta ei vaan voi muuta ja onhan se oikeutettua senkin jotain maksaa, kun saa täällä asua. Uuteen asuntoon otetaan se virallisesti alivuokralle. Ai niin, eksyin taas aiheesta. Piti kertoa tästä päivästä. Oltiin tokavikaa kertaa Tiilimäellä siivoomassa ja perjantaina onkin sitten viimenen työpäivä ja sitten tää neljän vuoden työsopimus loppuu. Toisaalta helpottaa muuton kannalta että joudutaan irtisanomaan itsemme, mutta bensakulut kasvaisi ihan liikaa, pienien työtuntien takia, eli ei ole järkeä. Parempaa esimiestä saa kyllä hakea. Meillä on muutenkin L&T:llä ollut hyvä työilmapiiri ja kaikki me nuoret ollaan tultu hyvin toimeen, joten tämä kaikki loppuu nyt kun ei enää jatketa. 

Käytiin myös katsomassa meidän tulevaa vauvaa tänään. Tosiaan ollaan päätetty (minä päätin), että kun muutetaan maalle niin kyllä sinne yksi isompikin koira mahtuu ;) Hänellä on jo nimikin. Ja tänään kun käytiin niin poika oli niin tomerana painimassa kaverinsa kanssa. Vitsit että ne kaikki on niin sulosia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti