tiistai 21. kesäkuuta 2016

Anoppilaa, rippijuhlia sun muuta hölönpölöä

Perjantaina tehtiin viimeiset työvuorot. Samalla oli todella haikea, mutta vapautunut olo. Oltiin siellä kumminkin neljä vuotta töissä ja meillä oli paras esimies, se ymmärsi munkin paniikkihäiriön sun muuta. Vietiin sille kukkakimppu ja kortti samalla kun palautettiin työvaatteet. Valitettavasti toimisto oli jo kiinni eikä enää ehditty näkeen häntä, mutta saatiin viesti sen jälkeen kun hän oli käynyt nappaamassa kukat ja kortin toimiston ovelta.



Tästä viestistä tuli kyllä niin hyvä mieli etten voi sanoin sitä kuvata ja haikeus kasvoi entisestään. Tosiaan mun mielessä on pyörinyt kovasti se että oliko tää nyt oikee ratkasu, mutta oikeestaa on se kun kerta ollaan muuttamassa Porista vähän matkan päähän. Hain myös kouluun, sinne oli 40 hakijaa ja 20 otettiin, en päässyt, mutta oon varasijalla 3. täytyy nyt odotella että mitä tapahtuu. Tässä viimeisen työpäivän kuvat:




Lauantaina sitten lähdettiin Porvooseen kun sunnuntaina oli mun siskon esikoisen rippijuhlat Stadissa. Oi että, seki on jo iso tyttö. Porvoossa lenkkeiltiin koirien kanssa ja käytiin moikkaan Nooraa. Yleensä noi Porvoon reissut on ollu niin kiireisiä, ettei yleensä kerkee ketään näkemään. Ehti ees kahvitella ja jutskailla. Kuun vaihteessa ois tarkotus mennä uudestaan ja sit ois tarkotus käydä ilman elukoita kattomas kummipoitsua. Noitten koirien kanssa se on aina niin säätämistä ja meille on tulossa uus perheenjäsen heinäkuussa. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti