sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Joskus mietin, pelaanko WoWia niin paljon, koska elämäni on surkeaa, vai onko elämäni surkeaa, koska pelaan niin paljon WoWia?

Oon jo hetken aikaa pyöritellyt mielessäni josko myös lopettais wowin pelaamisen, kun niin harvoin kukaan kaverikaan sitä enää pelaa. Yksin, tai noh puolisonkin kanssa koko peli on käynyt tylsäksi. Innoissani istun koneelle, että nyt pelataan ja kun loggaan peliin, mietin "mitäs sitä tekis". Odottelen muutaman tunnin loggautuneena ja teen jotain turhanpäivästä paskaa. Niin monesti ollaan muutamankin kaverin kanssa puhuttu areenan ja rated battlegroundejen vetämisestä, mutta eipä nuo ihmiset ikinä saa hahmojaan täyslevelisiksi, jotta tämä onnistuisi, tai muuten vaan mielenkiinto peliin on kadonnut, jota en tosiaan ihmettele. 

Otsikko kun oli että: "Joskus mietin, pelaanko WoWia niin paljon, koska elämäni on surkeaa, vai onko elämäni surkeaa, koska pelaan niin paljon WoWia?" 

Vastaus: Pelaan WoWia koska elämäni on niin surkeaa! Eilen oli pitkästä aikaa mitä mahtavin päivä ja lämpötila hipoi kahtakymmentä, auringossa enemmänkin ja mitä me tehtiin, laitettiin verhot kiinni ja jumitettiin sisällä. Mulla ois ollu intoa lähteä lenkille Porin mettään ja vaikka mitä touhuta, mutta mun puolisolla ei oo koko tuona työssäoloaikana ollut enää halua tehdä mitään. Välillä tuntuu että meidän intressit ovat aivan erilaiset, vaikka totuudessa ollaan hyvin samanlaisia. En oikeen tiedä millä saan lisäboostia tohon mun kumppaniin, kun itelläkin on kaikennäköstä huolta ja murhetta, mutta koitan silti kokoajan touhuta ja keksiä itelleni tekemistä, jotta en ehtisi niitä ikäviä asioita ajattelemaan. Puolisoni on sitten taas aivan vastakohta, jos hällä on paha olla, hän käpertyy sohvalle rypemään omassa masennuksessa ja pahassa olossaan, eikä siihen sitten auta hyssyttelyt. On niin vaikeaa kun kahdella toisiaan niin kovasti rakastavalla ihmisellä on vaikeaa, miten siinä tuet toista kun tuntuu, että itsekin romahtaa? 

Ainiin, pakko avautua! Mun vitunnäkönen Pinnacle Studio on lakannut toimimasta. Eipä se mikään ihme olekaan kun ei ihan laillinen ja uusin versio ole. Oon päättänyt, että kun mun kone saadaan taas kuosiin, kipittelen kauppaan ostamaan ihan tuon laillisen Pinnacle 18-version, jospa ne jatkuvat bugimiset sun muut sitten loppuis ja sais vaikka väsättyä valmiiksi viimevuoden säbäottelut, ennen kun uusi kausi ja uudet kujeet alkaa. 
Ja tää nyt kun oli avautuminen, niin pakko sen verran vielä avautua, että musta tuntuu ettei Seinäjoelta tule yhtään täysjärkistä asukasta (okei, no pari mut..) Yksi nimeltä mainitsematon vartija sais kyllä unohtaa ne poliisihaaveensa, Seinäjokikin on pieni paikka ja sana leviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti