sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Tänään en valita päivä

Pitkästä aikaa mulla ei oikeestaan oo paha ja ahdistava olo. En tajua, heti kun lääkitys on saatu kuntoon niin pystyn tekemään asioita joita en vielä hetki sitten pystynyt. Olin niin ahdistunut etten voinut mennä edes lähikauppaan, ilman että joku oli mukana. Kirjaimellisesti mua ei yksin saanut tästä asunnosta poistumaan ja nyt saatan vaa saada idean käydä jossain ja huutelen ovelta vaan että "tuun pian takas!". Oon niin ilonen, että halkeen. Sosiaalistentilanteiden kammo ja sitä kautta paniikkikohtaukset on oikeestaan toistaseks selätetty. 


Päätin jo ennen kirjoittamista, että nyt en valita yhtään mistään. (oisko eka postaus). Heräsin 7 aikaan aamulla ja lähdin heti pikkuajelulle hakemaan puolisolleni tupakkaa. Kyllä, oon aika ihana puoliso, kun aina teen niinku se haluu tai tiedän haluavan ja sitte toimin ennen ku se ehtii edes pyytää.
Tänään on ollut aurinkoinen ja muutenki todella lämmin päivä, joten leikkasin melkein koko nurtsin ja toi mun laiskamato osallistu siihen pyytämättä ja leikkas koirien aitauksen alueelta ruohon. (oon ylpeä jälleen hänestä) Ihan kaikkee en jaksanu leikkaa, ku tota lääniä on. Ois pitäny lisätä bensaa ja en sit jaksanu siihen hommaan enää ruveta, vaan päätin että ansaitsen karpalolonkeron ahkeroinnista ;) Ja olen ylpeä aikaansaannoksesta.

Kingi, Ransu ja Demo on nauttineet myös tänään raittiista ulkoilmasta 

tässä nurmikkoa ei vielä oltu leikattu :D

Tänään on myös meidän ensimmäisen yhteisen kummilapsen  2-vuotis syntymäpäivä, joten sinäsä se on myös merkittävä päivä meille. Yhdenlainen etappi sekin on elämässä. Ihana hymypoika <3 Tosin hänen synttärit vietetään niin ettei päästä paikalle, kun ollaan menossa kaverin valmistujaisiin. Harmittaa sekin, mutta välimatka kun on pitkä, niin ei oikein voi mitään.

Pakko hehkuttaa myös eilisestä, oli ihan sairaan hauska päivä kun nähtiin niin monia eri kavereita ja illalla yks tulikin meille pelailemaan :) J:tä en nyt enää laske ees kaveriks, se on perheenjäsen ja ystävä ja tietty meijän tuleva alivuokralainen. Onhan se viimesyksystä asti täällä pyörinytkin jo. Oon niin ylpee miten sekin on skarpannu, vaikka itte voin sanoo, että hänen asemassaan oisin romahtanut niin pahasti etten varmaan olis edes hengissä. On ihana nähdä kuinka ihmiset muuttuvat parempaan päin ja varsinkin läheiset sellaiset <3

frendi siin pelailee jotai, mitälie :D


Se oli sit semmonen "pitkästäaikaakirjotus". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti